Extrémne pálivá paprička. Rastlina dorastá okolo 100 až 150 cm. Plody sú 5 až 8,5 cm dlhé a 2,5 až 3 cm široké, so slabou, krehkou stenou a hladkým povrchom, dozrievajúce od zelenej do červenooranžovej farby. V dozretých plodoch po rozrezaní môžeme mnohokrát sledovať na vnútornej stene olejovité ...
Paprika je pestovateľsky vysoko náročná plodina vhodná do poľných podmienok najteplejších oblastí južného Slovenska a južnej Moravy. V ostatných oblastiach žiada pestovanie v krytých alebo chránených priestoroch. Najvhodnejšie sú záhrevné, humózne a dostatočne vododržné pôdy. Na poľné pestovanie ...
Raná odrůda, určená na rychlení ve fóliových krytech. Plody jsou veliké, lichoběžníkového tvaru a jsou žlutozelené barvy v technické zralosti a červené v botanické zralosti, sladké chuti. Vhodná na přímý konzum i konzervování. Má vysoký obsah vitamínu C a velmi dobrý zdravotní stav.
Paprika je pestovateľsky vysoko náročná plodina vhodná do poľných podmienok najteplejších oblastí južného Slovenska a južnej Moravy. V ostatných oblastiach žiada pestovanie v krytých alebo chránených priestoroch. Najvhodnejšie sú záhrevné, humózne a dostatočne vododržné pôdy. Na poľné pestovanie ...
Paprika je pestovateľsky vysoko náročná plodina vhodná do poľných podmienok najteplejších oblastí južného Slovenska a južnej Moravy. V ostatných oblastiach žiada pestovanie v krytých alebo chránených priestoroch. Najvhodnejšie sú záhrevné, humózne a dostatočne vododržné pôdy. Na poľné pestovanie ...
Táto sladká zeleninová paprika ponúka bohaté úrody s červenými plodmi vynikajúcej chuti, vhodná na pestovanie v poli, skleníku či na balkóne. Odolná voči chorobám.
Palivec - stredne pálivý, dlhšie "kozie" roh, na reze takmer guľatý. Má vyšší vzrast a tmavšie zelené plody. Je určený nielen pre sterilizáciu, ale aj priamy konzum v technickej aj botanickej zrelosti.
PCR - klasická obľúbená odroda vhodná na rýchlenie aj poľné pestovanie. Plody sú dlhé, rovné alebo kosákovite prehnuté, tenkostenné, žltozelené v technickej zrelosti, červené v botanickej. Sú aromatické a mierne pálivé, šťavnaté. Je určená predovšetkým na priamy konzum.