
Symbiom Symbivit paradajky a papriky 750g
zvýšený obsah látok s antioxidačným účinkom
zlepšenie výživy, rastu a zdravotného stavu zeleniny
vyššia výnosnosť a odolnosť
lepšie chuťové vlastnosti
úplne prírodné pestovanie zeleniny
výrazne znížená potreba zálievky a hnojenia
Vhodný pre
- paradajky, papriky a ostatné plodovú zeleninu (uhorky, tekvice, melóny, baklažány, )
- prípravok môže byť použitý aj pre fazuľu, hrach, všetky cibuľoviny, ovocné kríky a stromy
- vhodný do voľnej pôdy, skleníkov i fóliovníkov
- vhodný pre ekologické pestovanie
Nevhodný pre
- rastliny z čeľade kapustovitých (brokolica, karfiol, kapusta, kel, kaleráb, reďkovka, žerucha, chren, atď.), Mrlíkovitých (repa, špenát, atď.)
Aplikácia a dávkovanie
Prípravok musí prísť do kontaktu s koreňmi rastlín. Dávkujte 15 g (1 odmerku, tj. 20 ml) na rastlinu. Prípravok nasypte na dno výsadbovej jamky, zapravte do substrátu a vysaďte rastlinu. Ošetrenie už vyrastených rastlín sa vykonáva vyhĺbením 2-4 dier okolo rastliny, do ktorých sa aplikuje 30 až 45 g prípravku na rastlinu.
Plošná aplikácia spočíva v zapravení prípravku 3 cm pod povrch pred sejbou, v dávke 150 g / m².
Prípravok sa môže zmiešať so substrátom v pomere 1,5: 100. Nie je možné rastlinu predávkovať - vyššia dávka zaistí lepší rozvoj mykorhízy.
Dávkovanie - suchá aplikácia
Objem koreňového balu | Dávka na rastlinu | Balenie 750 g vystačí na |
---|---|---|
do 1 l (např. muškát) | 15 g (1 odmerka) | 50 rastlín |
3 l (např. růža) | 45 g (3 odmerky) | 16 rastlín |
5 l (např. mladá túja) | 75 g (5 odmeriek) | 10 rastlín |
10 l (např. magnolia) | 120 g (8 odmeriek) | 6 rastlín |
Zloženie
Prírodné ílové nosiče, 6 druhov mykorhíznych húb, prírodné zložky podporujúce mykorhízu (výťažky z morských organizmov, keratín, mleté horniny.
Doplňujúce informácie - upozornenie
Vyvarujte sa nadmernému používaniu chemických hnojív. Nesmie dôjsť k predávkovaniu rastliny.
Vyvarujte sa použitia systemických fungicídov v priebehu prvých troch týždňov po aplikácii. Nadmerná zálievka a prehnojovanie, najmä superfosfátu, obmedzuje účinnosť prípravku.