Cukromer sa používa na stanovenie množstva zvyškového cukru v mušte v hmotnostných percentách. Počas kvasenia sa podiel kvasných cukrov v kvase s teplotou znižuje a je potrebné stanoviť optimálny čas kvasenia, ktorý charakterizuje hodnota zvyškového cukru 4 až 5 %. Používa sa na zistenie ...
Zátka je vyrobená z kvalitnej gumy
Poskytuje úplne tesné uzavretie
Má otvor na umiestnenie fermentačnej trubice
Perfektný korok na balóny a dym
Ľahko sa udržiava v čistote, stačí ho umyť pod tečúcou vodou s prostriedkom na umývanie riadu
Carboy korok je vyrobený z kvalitnej gumy , vďaka ...
Zátka je vyrobená z kvalitnej gumy
Poskytuje úplne tesné uzavretie
Má otvor na umiestnenie fermentačnej trubice
Perfektný korok na balóny a dym
Ľahko sa udržiava v čistote, stačí ho umyť pod tečúcou vodou s prostriedkom na umývanie riadu
Carboy korok je vyrobený z kvalitnej gumy , vďaka ...
Zátka je vyrobená z kvalitnej gumy
Poskytuje úplne tesné uzavretie
Má otvor na umiestnenie fermentačnej trubice
Perfektný korok na balóny a dym
Ľahko sa udržiava v čistote, stačí ho umyť pod tečúcou vodou s prostriedkom na umývanie riadu
Carboy korok je vyrobený z kvalitnej gumy , vďaka ...